Tuleva kausi on Ilmainen 2011 syntyneille lapsille Tarmossa!

28.5.2019

2011 syntyneille lapsille tuleva kausi on juhlavuosi!

Mistä on kyse? Seura ja yhteistyökumppanit sponsoroivat täysin maksuttoman vuoden Tarmon Mikrojoukkueissa kaudella 2019-2020 kaikille 2011 syntyneille tytöille ja pojille.

Kampanja on osa junioritoiminnan kehittämis-suunnitelmaamme vuodesta 2014.

Mitä kuuluu kampanjaan? Harjoittelu mikrotyttö ja -poika joukkueissa 2x viikossa aikavälillä (1.9.2019-30.4.2020), sarjapelit ja oma peliasu.

Kampanja ei sisällä: Sarjapeleihin osallistuvilta vaadittavaa, koripalloliiton velvoittamaa pelaajalisenssimaksua ( h.18-19 oli 37€ ) tai pelaajavakuutusta.

Huom! Kampanja ei koske iltapäivisin ala-asteilla pyörivää Korisrinki-toimintaa.

Toiminta käynnistyy syksyllä 2019

Uudet joukkueet aloittavat harjoittelun syyskuussa. Harjoitusajat ja paikat julkaistaan kesän aikana joukkueiden omilla sivuilla

Ilmoittautuminen nyt käynnissä!

Ilmoittaudu mukaan kohdasta "aloita harrastus täältä". Lähetämme teille elokuussa startti-infon, sekä kutsun MyClub palveluun.

myClub

Kauden aikana joukkueen sisäinen viestintä, ilmoittautuminen joukkueen tapahtumiin ja harjoituksiin, sekä harjoitusajat ja niiden muutokset tapahtuu MyClub palvelun kautta. Myclub on seuran jäsenrekisteri, jonka alla on helppo hallinoida joukkueen asioita. Rekisteröityminen palveluun vie 2 minuuttia, eikä sitä tarvitse vuosittain uusia.

Huom! Mikäli harrastus syystä tai toisesta päättyy, ilmoitathan siitä s.postilla nuorisopaallikko@porvoontarmo.fi ( lapsen nimi ja joukkue). Poistamme teidät seuramme jäsenrekisteristä.

Tutustu laajaan infopakettiin ennen aloitusta: Ohjeet aloittavalle-kohdasta

Tervetuloa upean lajin pariin!

Koripalloterveisin,

Porvoon Tarmo ry