Jäsenhuone|TyöhuoneEdustusjoukkue miehet

Aloita harrastus täältä!

 

Hei koripallosta kiinnostunut!

 

Tältä sivulta löydät infoa koripalloharrastuksen aloittamiseen, uusia pelaajia askarruttavat yleisimmät kysymykset sekä ohjeet, kuinka ilmoittaudut mukaan kaudelle 2018-2019. Sivun alta löydät myös tarkempaa infoa 2010 s kampanjastamme

Kuka voi aloittaa koriksen? Jokainen, jota koripallo kiinnostaa. Yleisin myytti on, ettei pituus riitä lajin aloittamiseen. Tämä on harhaluulo. Koripallossa löytyy paljon erinlaisia pelaaja-rooleja, johon pituus ei vaikuta. Historian lyhyin NBA pelaaja oli vain 160 cm (Tyrone Curtis ”Muggsy” Bogues). 

Koska voin aloittaa? Koripallokausi jakaantuu virallisesti kahtia, syyskauteen (syyskuu-joulukuu) ja kevätkauteen (tammikuu-huhtikuu). Suurimmalla osalla joukkueista on lisäksi kesäharjoittelukausi. (1.5-30.8) Harrastuksen voi aloittaa missä vaiheessa kautta tahansa, useimmiten se tehdään kuitenkin syys-tai tammikuussa. 

Voinko kokeilla korista ennen aloittamispäätöstä? Kyllä, virallinen kokeiluaika seuramme joukkueissa on kaksi viikkoa (14 vuorokautta)

Kenelle ilmoittaudun, jos olen edellisellä kaudella ollut mukana Tarmon toiminnassa? Aikaisemmin toiminnassa mukana olleet ilmoittaudu mukaan kaudelle 2018-2019 luomalla tunnukset Myclub palveluun osoitteessa tarmo.myclub.fi  ennen harjoittelun alkamista ( Kirjaa alkuun pelaajan tiedot, sitten huoltajan)

Kenelle ilmoittaudun, jos olen uusi harrastaja? Alta löydät kaavakkeen, jonka täyttämällä olet harjoituskelpoinen seuramme joukkueissa kaksi ensimmäistä harjoitusviikkoasi (14 vuorokautta alkaen päivästä jolloin aloitat harjoittelun). Virallinen rekisteröityminen joukkueiden toimintaan tehdään kokeiluajan päätyttyä luomalla tunnukset tarmo.myclub.fi  (Kirjaa ensin pelaajan, sitten huoltajan tiedot) Myclubin kautta saat jatkossa kaikki joukkuettasi koskevat infot, harjoitusaikamuutokset ja ilmoittaudut harjoituksiin ja tapahtumiin. Järjestelmän kautta hoidetaan myös seuran laskutus.

Harjoitusajat ja paikat: Julkaistaan Elokuun 2018 puolessavälissä joukkueiden omilla sivuilla , myclubissa, sekä Tarmon nettisivujen uutisfeedisä. 

Varustuksesta: Harjoittelun aloittamiseen riittää sisäliikuntavarustus. Sisäpelikengät ovat suositeltavia harrastuksen jatkuessa. Palloja voi lainata harjoituspaikoilta/valmentajilta, mutta myös pallon hankinta pidemmänpäälle suositeltavaa. Aikuisjoukkueissa toiveena on oman pallon hankinta.  Mikäli olet ostamassa omaa palloa, menee kokoluokitus palloissa seuraavasti: Kerhot/Minit ja Mikrot, tytöt että pojat (2007-2016s.) koko 5. C-ikäiset( 05-06s.), sekä kaikki tytöt/naiset C.tä ylöspäin koko 6.  B/A-pojat/ Miehet (04+) koko:7.  

 Peliasut ja seuravaatteet: Tarmon virallinen seura-asuvälittäjä kaudella 2018-2019 on Stadium. Yläpalkista löydät seura-asujen nettikaupan, josta voit tilata seuramallistoa omaan käyttöösi. Peliasut ( junioriedustusjoukkueet kääntöpaita ja shortsit, nappuloille T-paidat) uusille pelaajille toimitetaan seuran toimesta suoraan harjoituksiin syyskuussa. Mikäli vanha peliasusi on jäänyt pieneksi. Voi syyskuusta alkaen uuden asun tilata/ ostaa ja painatuttaa tuenmyymälästä (Kaivokatu 29). Asun hinta plankkona on sama, kun seura-asujen nettikaupassa. Painatukset kääntöpaitaan (numero ja logot) hinta yhteensä 5 € 

Pelaaminen: Tarmon kaikki joukkueet, lukuunottamatta nappulakorista, ilmoittautuvat mukaan eteläisen alueen sarjapeleihin kaudella 2018-2019. Pienten ( 2010s ja nuoremmat) pelit ovat turnausmuotoisia ja niitä 3-4 kpl syksyllä ja keväällä ( 2 peliä per. turnaus 4x6 min). Vanhemmilla junioreilla peleja on useammin n 1-2 vk välein, peliaika 4x8 min tai Aikuiset-C ikäiset 4x10 min.

Peleihin ei tarvitse osallistua, mutta se tukee harjoittelua ja on lämpimästi suositeltavaa.Ne ovat kauden hauskimpia ja tärkeimpiä opetustuokioita ja iso tekijä joukkueen yhteenhitasautumisen ja harjoittelun mielekkyyden kannalta. 

Miten rekisteröidyn virallisesti mukaan? Rekisteröityminen tehdään netissä rekisteröitymällä Myclubiin ja valitsemalla sieltä oma joukkueesi. ( täytä ensin pelaajan tiedot, sitten huoltajan) Osoite tarmo.myclub.fi

Maksut ja maksujen nimikkeet ( ei koske 2010 s): Maksuja on yhteensä kaksi, joista toimintamaksu on jaettu 1-2 kk välein maksettaviin kuukausieriin.  Jäsenmaksu (50€) rekisteröi sinut virallisesti seuramme toimintaan ja tekee sinusta seuramme virallisen jäsenen. Olet näinollen edustuskelpoinen mm. seuramme johtokunnan vuosikokouksessa ja voit pyrkiä johtokuntaan. Jäsenmaksu maksetaan kerran harjoituskauden/ vuoden aikana harjoittelun alkaessa ja se kattaa koko harjoitusvuoden (1.5)1.9-31.4. Lisäksi osallistuessasi harjoitustoimintaan, tulee sinun jäsenmaksun lisäksi hoitaa joukkuekohtainen Toimintamaksu. Toimintamaksu on johtokunnan määrittelemä joukkuekohtainen harjoittelumaksu. Toimintamaksu on jaettu 1-2 kk maksueriin ja laskut lähetetään automaattisesti Myclub palveluun. Palvelun alta voit myös tilata E-laskuja

Kesken kauden mukaan tullut: Jos aloitat harjoittelun kesken kauden, määräytyy toimintamaksu jäljellä olevan kauden mukaan.

Kauteni keskeytyi: Mikäli pelaaja joutuu jättämään kauden kesken tai olemaan pitkään pois harjoituksista painavasta syystä esim. loukkaantuminen, voi anomusta kausimaksun palautuksesta lähettää nuorisopaallikko@porvoontarmo.fi

Koripalloliiton Lisenssimaksu. Osallistuessasi Koripalloliiton sarjapeleihin ( suositellaan kaikille junioriedustusjoukkueissa harjoitteleville), tulee sinun lisäksi hoitaa Koripalloliiton määrittelemä lisenssimaksu.( 57-23€ iästä riippuen)  Maksu ei liity seuraan. Vain lisenssin ostaneet pelaajat voivat osallistua sarjapeleihin. Lisenssin ostoon ei ole aikatauluja, riittää kun lisenssi on ostettu ennen ensimmäistä ottelua. ( suositus 24 h ennen ensimmäistä ottelua). Lisenssiin tutustuminen ja hankinta linkistä:http://www.basket.fi/asiakaspalvelu/lisenssi/

Lisenssiä ostaessasi kannattaa tarkistaa, kattaako oma vakuutus harrastustoiminnan. Jokaisella pelaajalla on oltava vakuutus lisenssin hankkiessasi, jos oma ei kata, voit ostaa vakuutuksen suoraan liiton kautta. Vakuutuksia kannattaa kuitenkin vertailla.

Maksujen aikataulut:

 Paljonko maksaa? Päivitetään kesäkuussa 2018 nettisivujen päivityksen yhteydessä ( 2010 s. maksuton vuosi)

Paljonko maksaa jos harjoittelen eri-ikäise nettin ryhmän mukana, kuin olen? Toimintamaksu määräytyy sen joukkueen mukaan minkä kanssa harjoittelet, eli C.ikäinen, joka harjoittelee B. joukkueessa, maksaa B-joukkueen maksut.

Jos tulen mukaan kesken kauden, paljonko kausimaksu on? Mikäli aloittaa harrastuksen kesken kauden on hinta Jäsenmaksu + jäljellä olevan kauden mukaan määräytyvä toimintamaksu. Tässä tapauksessa ole yhteydessä Saaraan: 0400-550158/ nuorisopaallikko@porvoontarmo.fi

Mitä kuuluu hintaan? http://www.porvoontarmo.fi/joukkueet-ja-seuratoiminta/kausimaksut/

Lisäkysymyksiä? Voit lähettää niitä allaolevan kaavakkeen kautta

Mukavia korishetkiä toivottaa!

Porvoon Tarmo ry

Nuorisopaallikko@porvoontarmo.fi/ tai puh. ark klo 13-14 /0400-550158

Terveisin, Saara Hakamaa

 

 

Ilmoittaudu mukaan 2-viikon kokeiluajalle Tarmon joukkueisiin:

 

*
*
*
*
*

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Kausi 2018-2019 on juhlavuosi kaikille 2010 syntyneille lapsille! 

 

HOX kaikki 2010 syntyneet lapset!

Porvoon Tarmo yhdessä yhteistyökumppaneidensa kanssa sponsoroi kaikille 2010 syntyneille tytöille ja pojille täysin maksuttoman koripallokauden Porvoon Tarmon mikrojoukkueissa vuonna 2018-2019 ( 1.9.2018-30.4.2019)  Kampanjan myötä harrastuksen on aloittanut Porvoossa jo yli 200 lasta, nyt jos koskaan on hyvä hetki tulla mukaan kasvavaan korisperheeseemme!

Kampanjaan kuuluu: Maksuton harjoittelu/ valmennus 2x viikossa Tarmon Mikro-ikäryhmissä kaudella 2018-2019 (1.9.2018-30.4.2019) sekä oma peliasu ja kausikortti edustuksen peleihin, jäsen edut ja tapahtumat.( kampanja ei koske iltapäivisin pyöriviä kerhojoukkueitamme)

Harjoituksia järjestetään ryhmille 2 x viikossa tunnin ajan.

Harjoittelun tueksi joukkueet ilmoitetaan lokakuussa 2018 Koripalloliiton sarjoihin pelaamaan eteläisen alueen sarjapelejä ( Porvoo/ Uusimaa alue) Lähtökohtaisesti toivomme kaikkien kampanjaan osallistuvien ilmoittautuvan syksyllä rohkeasti mukaan peleihin, sillä ne ovat helpoin tapa oppia lajia ja innostavat harjoittelemaan. Pelit ovat turnausmuotoisia ja niitä pelataan 3-4 syksyn ja kevään aikana. Vastassa peleissä on muita vasta-alottaneita joukkueita ja tuomarit ja valmentajat opastavat pelien ajan vasta-alkaneita. Pelit ovat ennenkaikkea hauskoja oppimistilaisuuksia ja tärkeitä hetkiä joukkuehengen kehittymiselle

Mikäli pelaaja päättää osallistua liiton sarjoihin, tulee pelaajan hoitaa pelioikeuden saadakseen Koripalloliitolle sen velvoittama lisenssimaksu. (Koko vuoden maksu 2010syntyneillä Mikropelaajilla on 46€). Maksu ei liity seuraan. Lisää sarjatoiminnasta voi lukea www.basket.fi. Lisenssimaksun voi hoitaa liiton sivuilta, alta olevasta osoitteesta, mutta maksun kanssa ei kannata kiirehtiä. Riittää kun lisenssin hoitaa muutama päivä ennen ensimmäistä sarjapeliä. Seura kannustaa lämpimästi pelaajia mukaan peleihin ja  antaa lähemmin lisäohjeita peleihin osallistuville.

http://www.basket.fi/asiakaspalvelu/lisenssi/lisenssin_ostaminen/

Kampanja on vain 2010 syntyneille tarkoitettu ja on voimassa kauden ajan 31.4.2019 saakka. Pakettiin kuuluu oma peliasu ja kausikortti. ( Mikäli pelaajaa päättää lopettaa toiminnan, palautetaan peliasu seuralle)

Ilmoittautumiset allaolevalla kaavakkeella (ensin kahden viikon koeajalle) tai suora rekisteröityminen Myclubiin tarmo.myclub.fi  ( Kirjaa eka lapsen tiedot, sitten huoltajan tiedot ja valitse joukkueesi) Muuta ei tarvitse tässä viheessa tehdä

Otamme teihin yhteyttä elokuussa 2018!

Kysy lisää s.postilla nuorisopaallikko@porvoontarmo.fi tai puh.arkisin klo 13-14, 0400-550158/ Saara Hakamaa

Aurinkoista kesää!

Terveisin: Porvoon Tarmo ry