Jäsenhuone|TyöhuoneEdustusjoukkue miehet

Ravens M2D uutisia

21.9.2017

Ravensin M2D-kausi käyntiin voitokkaasti

 

Ravens - Keravan Kori 80  91-80(55-45)

 

Torstaina pelattiin Porvoossa taas pitkästä aikaa kakkosdivarikorista ja yleisöäkin oli löytänyt paikalle mukavasti. Kotijoukkue Ravens otti mittaa Keravan Korista ja ottelusta muodustuikin mielenkiintoinen kamppailu.

 

Pelin alku sujui Ravensin osalta kuin tanssi. Heitot osuivat ja nopeita juostiin jolloin ero pääsi kasvamaan parhaimmillaan 15 pisteeseen. Etenkin Nate Nissinen(22p) kirjautti ensimmäisellä puolikkaalla mukavan pistepotin. Samaan aikaan korin alla, Ravensin Kerava-vahvistus Jan Eklund(12p), heitteli palloa koriin ja ukkoja pitkin lattiaa osoittaen kaapin paikan maalatulla alueella. "Buffen" kohdalla voidaankin sanoa, että enemmän on enemmän. Puoliajalle tilanteessa 55-45.

 

Kolmannen alussa Ravens-aalto liikkui samaan suuntaan kunnes jotain tapahtui. Ravens ei onnistunut mistään ja Kerava latoi palloa pussiin hurjalla prosentilla joka nurkasta. Parhaimmillaan 23 pisteen ero kuroutui umpeen ja Ravensin pelaajat joutuivat toteamaan, että tässähän joutuu vielä pelaamaan.

 

Neljäs kymppi mentiin tasatahtia ja viimeisen viiden minuutin aikana takamieskaksikko Holme(15p)/Sonkajärvi(19p)taiteili kotijoukkueelle voiton muutamalla tarkalla heitolla ja parilla namupassilla, jotka kirvoittivat ylisanoja myös vastustajan penkiltä. Lopputulos 91-80, josta kotijoukkueen kuusi pistettä tuli pelin viimeisen 40 sekunnin aikana. 

 

Kaiken kaikkiaan molemmat joukkueet jaksoivat taistella pelin loppuun asti voitosta, joka varmasti yllätti ja herätti samalla Ravensinkin joukkuuen siihen tosiasiaan, että enää ei pelata kolmosdivaria jossa erot karkaavat 40-60 pisteeseen. Ravens kokoonpanosta puuttuivat lupaava juniori Miikael Eriksson sekä taistelija Markku Sutela joka tekee paluun Ravens-paitaan vuoden kiukuttelun jälkeen.

 

Pistemiehet: J.Vuorio 4/ Jussi Lopperi 5/ Teppo Hirstiö 3/ Kassu 9/ T.Vuorio 2

 

Ravensin seuraava kotiottelu torstaina 5.10. Klo 20.15

 

Ravens - Kotkajengi

Tervetuloa!