Jäsenhuone|TyöhuoneEdustusjoukkue miehet

Tarmo Talent alkaa 12.9.2017

16.8.2017

 Kauan odotettu Tarmo Talent -Ryhmä alkaa vihdoin. Nimestään huolimatta Tarmon Talent-ryhmään ei valita vain seuran parhaita junioreita, vaan kaikista tärkein valintakriteeri ryhmään on nuoren oma halu kehittyä koripalloilijana. Talent ryhmään ei ole mitään varsinaista ikärajaa, vaan jokainen nuori joka kokee ryhmän omakseen voi osallistua. Ryhmän koon pitämiseksi järkevänä Talent ryhmään ei voi osallistua samasta joukkueesta kuin 3-5 pelaajaa kerrallaan, mutta Talent harjoituksissa voi olla eri pelaajat vaikka joka viikko. Ryhmä siis elää ja pelaajia tulee ja menee jatkuvasti.

Talent ryhmän valmennuksesta vastaa edustusjoukkueen päävalmentaja Esa Mäki-Tulokas, mutta Talent ryhmä toimii samalla koko seuran sisäisenä valmentajakoulutuksena. Seuran kaikki juniorivalmentajat tulevat osallistumaan Talent valmennukseen omien aikataulujensa ja kiinnostuksen mukaan. Juniorit pääsevät ryhmään ja pois ryhmästä koska vaan pitkin vuotta, tärkeintä on, että kun olet paikalla, olet mukana täysillä. Tarkemmat ohjeet siitä miten ryhmään pääsee löytyy alta. 

1. Jos olet kiinnostunut osallistumaan Talent harjoituksiin, ota yhteyttä valmentajaasi ja keskustele hänen kanssaan kiinnostuksestasi ryhmään osallistumisesta

2. Jos valmentaja suosittelee sinulle littymistä ryhmään, rekisteröidy (Nuori itse tai vanhempi) Porvoon Tarmo Talentti-ryhmän jäseneksi osoitteessa http://coaching.emt999.com Sivujen käyttöön opastetaan tarkemmin myöhemmin.

3. Saavu paikalle ensimmäisiin Talent-harjoituksiin tiistaina 12.9.2017 klo:18-19 Amistolle (Perämiehentie 6) Vaikka yhdestä joukkueesta olisikin tulossa ryhmään enemmän kuin 3-5 junioria, jokainen osallistuu ensimmäiseen harjoitukseen. Ensimmäisessä harjoituksessa pelaajille järjestetään koripalloilijan perustestit kuten nopeus, ketteryys, liikkuvuus ja kimmoisuus. 

4. Talent harjoituksiin ei voi osallistua kipeänä, loukkaantuneena tai muuten harjoittelukyvyttömänä, eli harjoitteluun voi osallistua vain ne, jotka ovat harjoittelukykyisiä!

5. Jos Talent ryhmästä on kysyttävää, kannattaa olla suoraan yhteydessä Esaan emt999(a)gmail.com tai 0400736407