Jäsenhuone|TyöhuoneEdustusjoukkue miehet

Ravens ja RäppäSM35 uutisia

26.3.2017

Ravens nousee kakkoseen, RäppäSM35 taistelee jälleen SM-kullasta

 
Porvoolaisen koripallokevään huipennus on jo ovella, kun tappiottomat joukkueet Ravens ja Räppäkäpälät tavoittelevat lisää menestystä. Ravenssin osalta homma on jo paketissa, lohkovoitto varma ja nousu M2D-sarjaan varmistunut. Joukkueella on jäljellä kaksi ottelua, joista toinen on jo varmuudella 40-0, Hämeenlinnan ilmoitettua haluttomuudestaan matkustaa Porvooseen merkityksettömän ottelun vuoksi. Toiseen otteluun Seniorsia vastaan vieraissa ei panosta kummallekaan joukkueelle löydy, joten näillä näkymin myös se jää pelaamatta. Sikäli kun näin on, Ravens vetää kauden läpi saldolla 22-0 ja ottaa siis suvereenisti paikan ensi vuodeksi sarjojen sarjaan.
 
SM35-porukalla on puolestaan edessä kasvojen kirkastaminen, kun SM-finaali pelataan 8.4. lauantaina Porvoon Urheiluhallilla. Vastaan asettuu viime vuoden tapaan nuori ja nälkäinen HNMKY Ballsters, Kimmo Muurisen johdolla. Vuosi sitten Ballsters oli parempi Malmilla ja vei himoitun vadin Stadin kujille, mutta tänä vuonna ennakkoasetelma on toinen. Räppäkäpälät on voittanut joukkueiden molemmat kohtaamiset runkosarjassa ja on kotiottelun myötä hienoinen ennakkosuosikki tätä kirjoitettaessa. 
 
Sen enempää asiaa spekuloimatta toivotamme kaikki tervetulleeksi kannustamaan RäppäSM35-joukkueen toiseen Suomen Mestaruuteen Porvoon Urheiluhallille lauantaina 8.4.2017 alkaen klo 17.00
 
Kultaa, kultaa, kultaa!!!